dc.contributor.author |
Пелих, Наталія |
|
dc.date.accessioned |
2025-06-20T12:32:35Z |
|
dc.date.available |
2025-06-20T12:32:35Z |
|
dc.date.issued |
2025-05-14 |
|
dc.identifier.citation |
https://www.ksau.kherson.ua/files/konferencii/2025/05/%D0%9C%D0%B0%D1%82%D0%B5%D1%80%D1%96%D0%B0%D0%BB%D0%B8%20%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%84%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BD%D1%86%D1%96%D1%97_20250514.pdf |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/11078 |
|
dc.description.abstract |
Сучасний розвиток харчова промисловість, пов’язаний насамперед із відродженням
виробничої сфери, упровадженням нових конкурентоспроможних технологій виробництва,
зберігання та реалізації продукції, науковими розробками в харчовій галузі. Одним із
перспективних напрямів розвитку виробництва харчової продукції є комплексна переробка
сировини тваринного походження із залученням до рецептури сировини рослинного
походження та їх комбінуванням, зниження втрат під час виробництва, удосконалення
апаратурного оформлення технологічних процесів, випуск нових видів продукції з
пролонгованими термінами зберігання, підвищеною харчовою і біологічною цінністю, випуск
продукції функціонального призначення [1, 2]. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
ІV Всеукраїнська науково-технічна конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених МОЛОДЬ - НАУЦІ І ВИРОБНИЦТВУ: АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ Тези доповідей 14 травня 2025 р. Електронне видання Кропивницький 2025 |
ru |
dc.subject |
свині,технологія, виробництво,переробка,сосиски,м'ясо,харчова промисловість |
ru |
dc.title |
АНАЛІЗ ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ ВИГОТОВЛЕННЯ СОСИСОК |
ru |
dc.type |
Thesis |
ru |