DSpace Repository

Критерії якості овочевої продукції, що сприяють збільшенню прибутковості та зменшенню витрат в агровиробництві

Show simple item record

dc.contributor.author Каращук, Геннадій
dc.date.accessioned 2025-06-18T22:30:02Z
dc.date.available 2025-06-18T22:30:02Z
dc.date.issued 2024-09-17
dc.identifier.citation Каращук Г.В. Критерії якості овочевої продукції, що сприяють збільшенню прибутковості та зменшенню витрат в агровиробництві. Сучасні вектори розвитку аграрної науки: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції. Херсон: ХДАЕУ, 2024. С. 291-296 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/11066
dc.publisher Сучасні вектори розвитку аграрної науки: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції. Херсон: ХДАЕУ, 2024 ru
dc.subject овочева продукція, якість, критерії, агровиробництво, прибутковість, витрати ru
dc.title Критерії якості овочевої продукції, що сприяють збільшенню прибутковості та зменшенню витрат в агровиробництві ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account