dc.contributor.author |
Каращук, Геннадій |
|
dc.date.accessioned |
2025-06-18T22:08:25Z |
|
dc.date.available |
2025-06-18T22:08:25Z |
|
dc.date.issued |
2025-03-21 |
|
dc.identifier.citation |
Каращук Г.В. Основні причини накопичення нітратів у плодоовочевій продукції та технологічні прийоми зниження їх кількості. Горизонти розвитку сільськогосподарського виробництва та переробки в Україні (до дня пам’яті доктора сільськогосподарських наук, професора, академіка Пелиха Віктора Григоровича): матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції. / За ред. Пелих Н.Л., Казанок О.О. Кропивницький: ХДАЕУ, 2025. С. 140-142. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/11065 |
|
dc.publisher |
Горизонти розвитку сільськогосподарського виробництва та переробки в Україні (до дня пам’яті доктора сільськогосподарських наук, професора, академіка Пелиха Віктора Григоровича): матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції. / За ред. Пелих Н.Л., Казанок О.О. Кропивницький: ХДАЕУ, 2025. |
ru |
dc.subject |
плоди, овочі, нітрати, кількість, рівень зниження |
ru |
dc.title |
Основні причини накопичення нітратів у плодоовочевій продукції та технологічні прийоми зниження їх кількості |
ru |
dc.type |
Article |
ru |