DSpace Repository

Основні причини накопичення нітратів у плодоовочевій продукції та технологічні прийоми зниження їх кількості

Show simple item record

dc.contributor.author Каращук, Геннадій
dc.date.accessioned 2025-06-18T22:08:25Z
dc.date.available 2025-06-18T22:08:25Z
dc.date.issued 2025-03-21
dc.identifier.citation Каращук Г.В. Основні причини накопичення нітратів у плодоовочевій продукції та технологічні прийоми зниження їх кількості. Горизонти розвитку сільськогосподарського виробництва та переробки в Україні (до дня пам’яті доктора сільськогосподарських наук, професора, академіка Пелиха Віктора Григоровича): матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції. / За ред. Пелих Н.Л., Казанок О.О. Кропивницький: ХДАЕУ, 2025. С. 140-142. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/11065
dc.publisher Горизонти розвитку сільськогосподарського виробництва та переробки в Україні (до дня пам’яті доктора сільськогосподарських наук, професора, академіка Пелиха Віктора Григоровича): матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції. / За ред. Пелих Н.Л., Казанок О.О. Кропивницький: ХДАЕУ, 2025. ru
dc.subject плоди, овочі, нітрати, кількість, рівень зниження ru
dc.title Основні причини накопичення нітратів у плодоовочевій продукції та технологічні прийоми зниження їх кількості ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account