Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Каращук, Геннадій | |
dc.date.accessioned | 2025-06-18T22:08:25Z | |
dc.date.available | 2025-06-18T22:08:25Z | |
dc.date.issued | 2025-03-21 | |
dc.identifier.citation | Каращук Г.В. Основні причини накопичення нітратів у плодоовочевій продукції та технологічні прийоми зниження їх кількості. Горизонти розвитку сільськогосподарського виробництва та переробки в Україні (до дня пам’яті доктора сільськогосподарських наук, професора, академіка Пелиха Віктора Григоровича): матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції. / За ред. Пелих Н.Л., Казанок О.О. Кропивницький: ХДАЕУ, 2025. С. 140-142. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/11065 | |
dc.publisher | Горизонти розвитку сільськогосподарського виробництва та переробки в Україні (до дня пам’яті доктора сільськогосподарських наук, професора, академіка Пелиха Віктора Григоровича): матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції. / За ред. Пелих Н.Л., Казанок О.О. Кропивницький: ХДАЕУ, 2025. | ru |
dc.subject | плоди, овочі, нітрати, кількість, рівень зниження | ru |
dc.title | Основні причини накопичення нітратів у плодоовочевій продукції та технологічні прийоми зниження їх кількості | ru |
dc.type | Article | ru |