Репозиторий Dspace

Основні причини накопичення нітратів у плодоовочевій продукції та технологічні прийоми зниження їх кількості

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Каращук, Геннадій
dc.date.accessioned 2025-06-18T22:08:25Z
dc.date.available 2025-06-18T22:08:25Z
dc.date.issued 2025-03-21
dc.identifier.citation Каращук Г.В. Основні причини накопичення нітратів у плодоовочевій продукції та технологічні прийоми зниження їх кількості. Горизонти розвитку сільськогосподарського виробництва та переробки в Україні (до дня пам’яті доктора сільськогосподарських наук, професора, академіка Пелиха Віктора Григоровича): матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції. / За ред. Пелих Н.Л., Казанок О.О. Кропивницький: ХДАЕУ, 2025. С. 140-142. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/11065
dc.publisher Горизонти розвитку сільськогосподарського виробництва та переробки в Україні (до дня пам’яті доктора сільськогосподарських наук, професора, академіка Пелиха Віктора Григоровича): матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції. / За ред. Пелих Н.Л., Казанок О.О. Кропивницький: ХДАЕУ, 2025. ru
dc.subject плоди, овочі, нітрати, кількість, рівень зниження ru
dc.title Основні причини накопичення нітратів у плодоовочевій продукції та технологічні прийоми зниження їх кількості ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись