Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Бойко, Людмила | |
dc.contributor.author | Бойко, Вікторія | |
dc.date.accessioned | 2025-06-16T18:07:19Z | |
dc.date.available | 2025-06-16T18:07:19Z | |
dc.date.issued | 2025 | |
dc.identifier.citation | Бойко Л. О., Бойко В. О. Освітні інновації як чинник підвищення конкурентоспроможності аграрної продукції на міжнародних ринках. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна освіта: соціально-економічні виклики і поведінкові аспекти»: збірник матеріалів (17 квітня 2025, м. Херсон-Кропивницький, Україна) / за заг.ред. Варнавської І.В., Аверчевої Н.О. Херсон-Кропивницький, ХДАЕУ, 2025. С.144-147 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/11034 | |
dc.description.abstract | Сьогоднішній виклик перед аграрним сектором полягає не лише у виробництві якісної продукції, а й у забезпеченні її конкурентоспроможності на міжнародних ринках, які постійно змінюються під впливом глобалізаційних процесів, технічного прогресу та вимог сталого розвитку. Водночас, зростає потреба у фахівцях нового покоління - здатних не просто працювати в аграрній галузі, а впроваджувати інновації, адаптуватися до сучасних викликів і формувати нову культуру господарювання. У цьому контексті освітні інновації відіграють ключову роль. Саме вони є тим фундаментом, на якому формуються компетентності фахівців, які можуть забезпечити якість, ефективність та глобальну привабливість української аграрної продукції. Це, передусім, впровадження компетентнісного підходу у вищій освіті, розвиток дуальної форми навчання, використання цифрових платформ, віртуальних лабораторій, інтерактивного моделювання бізнеспроцесів та аграрної аналітики. | ru |
dc.subject | Освітні інновації | ru |
dc.subject | Конкурентоспроможність продукції | ru |
dc.title | Освітні інновації як чинник підвищення конкурентоспроможності аграрної продукції на міжнародних ринках | ru |
dc.type | Thesis | ru |