Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Сумська, О.П. | |
dc.contributor.author | Панченко, Н.В. | |
dc.date.accessioned | 2025-06-15T21:35:43Z | |
dc.date.available | 2025-06-15T21:35:43Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | Сумська О.П., Панченко Н.В. Екологічні аспекти та технологічний напрям використання сульфатованого галактану з чорноморської червоної водорості «Філофора Броді» . Освіта для сталого майбутнього: екологічні, технологічні, економічні і соціокультурні питання: колективна монографія за матеріалами Всеукраїнської наукової конференції / за ред. В. П. Плаван, А. О. Касич, О. О. Бутенко. Київ: КНУТД, 2024. 308 с. С. 64-70. doi: 10.30857/978.617.7763.32.0 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/11005 | |
dc.description.abstract | Наведено відомості про динаміку розповсюдження чорноморської філофори, перспективи виробництва сульфатованого галактану з чорноморської червоної водорості філофора Броді, визначено основний напрям його використання у харчовій промисловості. Визначено найбільш екологічний й технологічно обґрунтований підхід до використання сульфатованого галактану з чорноморської червоної водорості філофора. Отримані дані реологічних властивостей розчинів СГЧЧВФ дають можливість спрогнозувати властивості гелів для структурованих продуктів харчування з розширенням їх функціонального призначення. | ru |
dc.publisher | Київ: КНУТД | ru |
dc.subject | чорноморська червона водорость «Філофора Броді» , екологічні аспекти, технологічні аспекти | ru |
dc.title | Екологічні аспекти та технологічний напрям використання сульфатованого галактану з чорноморської червоної водорості «Філофора Броді» | ru |