DSpace Repository

АКТУАЛЬНІСТЬ РОЗРОБКИ ТЕХНОЛОГІЙ ХЛІБА НА ЗАКВАСЦІ З ПОКРАЩЕНОЮ ПОЖИВНОЮ ЦІННІСТЮ В УМОВАХ ХАРЧОВИХ ПІДПРИЄМСТВ ПІВДНЯ УКРАЇНИ

Show simple item record

dc.contributor.author Горач, Ольга Олексіївна
dc.contributor.author Гришан, Тетяна Олегівна
dc.date.accessioned 2025-05-24T06:05:50Z
dc.date.available 2025-05-24T06:05:50Z
dc.date.issued 2025
dc.identifier.citation Тетяна ГРИШАН, Ольга ГОРАЧ АКТУАЛЬНІСТЬ РОЗРОБКИ ТЕХНОЛОГІЙ ХЛІБА НА ЗАКВАСЦІ З ПОКРАЩЕНОЮ ПОЖИВНОЮ ЦІННІСТЮ В УМОВАХ ХАРЧОВИХ ПІДПРИЄМСТВ ПІВДНЯ УКРАЇНИ ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/10796
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний університет ru
dc.relation.ispartofseries Технічні науки;
dc.subject харчова промисловість ru
dc.subject якість ru
dc.subject безпечність ru
dc.subject хліб ru
dc.subject закваска ru
dc.subject функціональні продукти харчування ru
dc.title АКТУАЛЬНІСТЬ РОЗРОБКИ ТЕХНОЛОГІЙ ХЛІБА НА ЗАКВАСЦІ З ПОКРАЩЕНОЮ ПОЖИВНОЮ ЦІННІСТЮ В УМОВАХ ХАРЧОВИХ ПІДПРИЄМСТВ ПІВДНЯ УКРАЇНИ ru
dc.type Thesis ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account