dc.contributor.author |
Горач, Ольга Олексіївна |
|
dc.contributor.author |
Алексєєва, Юлія |
|
dc.date.accessioned |
2025-05-24T06:02:11Z |
|
dc.date.available |
2025-05-24T06:02:11Z |
|
dc.date.issued |
2025 |
|
dc.identifier.citation |
Юлія АЛЕКСЄЄВА, Ольга ГОРАЧ УДОСКОНАЛЕННЯ ВИРОБНИЦТВА ПЛАВЛЕНОГО СИРУ ОЗДОРОВЧОГО ПРИЗНАЧЕННЯ З ДОДАВАННЯМ ШРОТУ ЛЛЯНОГО НАСІННЯ |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/10795 |
|
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрно-економічний університет |
ru |
dc.relation.ispartofseries |
Технічні науки; |
|
dc.subject |
харчова промисловість |
ru |
dc.subject |
функціональні продукти харчування |
ru |
dc.subject |
лляне насіння |
ru |
dc.subject |
лляний шрот |
ru |
dc.subject |
нутрієнтний склад |
ru |
dc.subject |
біологічна цінність |
ru |
dc.title |
УДОСКОНАЛЕННЯ ВИРОБНИЦТВА ПЛАВЛЕНОГО СИРУ ОЗДОРОВЧОГО ПРИЗНАЧЕННЯ З ДОДАВАННЯМ ШРОТУ ЛЛЯНОГО НАСІННЯ |
ru |
dc.type |
Thesis |
ru |