Репозиторий Dspace

УДОСКОНАЛЕННЯ ВИРОБНИЦТВА ПЛАВЛЕНОГО СИРУ ОЗДОРОВЧОГО ПРИЗНАЧЕННЯ З ДОДАВАННЯМ ШРОТУ ЛЛЯНОГО НАСІННЯ

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Горач, Ольга Олексіївна
dc.contributor.author Алексєєва, Юлія
dc.date.accessioned 2025-05-24T06:02:11Z
dc.date.available 2025-05-24T06:02:11Z
dc.date.issued 2025
dc.identifier.citation Юлія АЛЕКСЄЄВА, Ольга ГОРАЧ УДОСКОНАЛЕННЯ ВИРОБНИЦТВА ПЛАВЛЕНОГО СИРУ ОЗДОРОВЧОГО ПРИЗНАЧЕННЯ З ДОДАВАННЯМ ШРОТУ ЛЛЯНОГО НАСІННЯ ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/10795
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний університет ru
dc.relation.ispartofseries Технічні науки;
dc.subject харчова промисловість ru
dc.subject функціональні продукти харчування ru
dc.subject лляне насіння ru
dc.subject лляний шрот ru
dc.subject нутрієнтний склад ru
dc.subject біологічна цінність ru
dc.title УДОСКОНАЛЕННЯ ВИРОБНИЦТВА ПЛАВЛЕНОГО СИРУ ОЗДОРОВЧОГО ПРИЗНАЧЕННЯ З ДОДАВАННЯМ ШРОТУ ЛЛЯНОГО НАСІННЯ ru
dc.type Thesis ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись