Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Горач, Ольга Олексіївна | |
dc.contributor.author | Алексєєва, Юлія | |
dc.date.accessioned | 2025-05-24T06:02:11Z | |
dc.date.available | 2025-05-24T06:02:11Z | |
dc.date.issued | 2025 | |
dc.identifier.citation | Юлія АЛЕКСЄЄВА, Ольга ГОРАЧ УДОСКОНАЛЕННЯ ВИРОБНИЦТВА ПЛАВЛЕНОГО СИРУ ОЗДОРОВЧОГО ПРИЗНАЧЕННЯ З ДОДАВАННЯМ ШРОТУ ЛЛЯНОГО НАСІННЯ | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/10795 | |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрно-економічний університет | ru |
dc.relation.ispartofseries | Технічні науки; | |
dc.subject | харчова промисловість | ru |
dc.subject | функціональні продукти харчування | ru |
dc.subject | лляне насіння | ru |
dc.subject | лляний шрот | ru |
dc.subject | нутрієнтний склад | ru |
dc.subject | біологічна цінність | ru |
dc.title | УДОСКОНАЛЕННЯ ВИРОБНИЦТВА ПЛАВЛЕНОГО СИРУ ОЗДОРОВЧОГО ПРИЗНАЧЕННЯ З ДОДАВАННЯМ ШРОТУ ЛЛЯНОГО НАСІННЯ | ru |
dc.type | Thesis | ru |