DSpace Repository

НАПРЯМИ ЗБАГАЧЕННЯ БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ

Show simple item record

dc.contributor.author Горач, Ольга Олексіївна
dc.contributor.author Покотилюк, Максим Миколайович
dc.date.accessioned 2025-05-24T05:57:06Z
dc.date.available 2025-05-24T05:57:06Z
dc.date.issued 2025
dc.identifier.citation Максим ПОКОТИЛЮК, Ольга ГОРАЧ НАПРЯМИ ЗБАГАЧЕННЯ БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/10793
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний університет ru
dc.relation.ispartofseries Технічні науки;
dc.subject харчова промисловість ru
dc.subject якість ru
dc.subject функціональні продукти харчування ru
dc.subject виробництво ru
dc.title НАПРЯМИ ЗБАГАЧЕННЯ БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ ru
dc.type Thesis ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account