dc.contributor.author |
Горач, Ольга Олексіївна |
|
dc.contributor.author |
Гринчук, Діана Олексадрівна |
|
dc.date.accessioned |
2025-05-23T02:53:48Z |
|
dc.date.available |
2025-05-23T02:53:48Z |
|
dc.date.issued |
2025 |
|
dc.identifier.citation |
Гринчук Д.О., Горач О.О. СПОСОБИ РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ М’ЯСНИХ ТА РИБНИХ ВИРОБІВ |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/10788 |
|
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрно-економічний університет |
ru |
dc.relation.ispartofseries |
Технічні науки; |
|
dc.relation.ispartofseries |
Технічні науки; |
|
dc.subject |
харчова промисловість |
ru |
dc.subject |
якість |
ru |
dc.subject |
безпечність |
ru |
dc.subject |
функціональні продукти харчування |
ru |
dc.title |
СПОСОБИ РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ М’ЯСНИХ ТА РИБНИХ ВИРОБІВ |
ru |
dc.type |
Thesis |
ru |