DSpace Repository

СПОСОБИ РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ М’ЯСНИХ ТА РИБНИХ ВИРОБІВ

Show simple item record

dc.contributor.author Горач, Ольга Олексіївна
dc.contributor.author Гринчук, Діана Олексадрівна
dc.date.accessioned 2025-05-23T02:53:48Z
dc.date.available 2025-05-23T02:53:48Z
dc.date.issued 2025
dc.identifier.citation Гринчук Д.О., Горач О.О. СПОСОБИ РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ М’ЯСНИХ ТА РИБНИХ ВИРОБІВ ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/10788
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний університет ru
dc.relation.ispartofseries Технічні науки;
dc.relation.ispartofseries Технічні науки;
dc.subject харчова промисловість ru
dc.subject якість ru
dc.subject безпечність ru
dc.subject функціональні продукти харчування ru
dc.title СПОСОБИ РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ М’ЯСНИХ ТА РИБНИХ ВИРОБІВ ru
dc.type Thesis ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account