Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Горач, Ольга Олексіївна | |
dc.contributor.author | Гринчук, Діана Олексадрівна | |
dc.date.accessioned | 2025-05-23T02:53:48Z | |
dc.date.available | 2025-05-23T02:53:48Z | |
dc.date.issued | 2025 | |
dc.identifier.citation | Гринчук Д.О., Горач О.О. СПОСОБИ РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ М’ЯСНИХ ТА РИБНИХ ВИРОБІВ | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/10788 | |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрно-економічний університет | ru |
dc.relation.ispartofseries | Технічні науки; | |
dc.relation.ispartofseries | Технічні науки; | |
dc.subject | харчова промисловість | ru |
dc.subject | якість | ru |
dc.subject | безпечність | ru |
dc.subject | функціональні продукти харчування | ru |
dc.title | СПОСОБИ РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ М’ЯСНИХ ТА РИБНИХ ВИРОБІВ | ru |
dc.type | Thesis | ru |