00 DSpace/Manakin Repository

СПОСОБИ РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ М’ЯСНИХ ТА РИБНИХ ВИРОБІВ

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Горач, Ольга Олексіївна
dc.contributor.author Гринчук, Діана Олексадрівна
dc.date.accessioned 2025-05-23T02:53:48Z
dc.date.available 2025-05-23T02:53:48Z
dc.date.issued 2025
dc.identifier.citation Гринчук Д.О., Горач О.О. СПОСОБИ РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ М’ЯСНИХ ТА РИБНИХ ВИРОБІВ ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/10788
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний університет ru
dc.relation.ispartofseries Технічні науки;
dc.relation.ispartofseries Технічні науки;
dc.subject харчова промисловість ru
dc.subject якість ru
dc.subject безпечність ru
dc.subject функціональні продукти харчування ru
dc.title СПОСОБИ РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ М’ЯСНИХ ТА РИБНИХ ВИРОБІВ ru
dc.type Thesis ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу