dc.contributor.author | Горач, Ольга Олексіївна | |
dc.contributor.author | Гришан, Тетяна Олегівна | |
dc.date.accessioned | 2025-05-23T02:50:05Z | |
dc.date.available | 2025-05-23T02:50:05Z | |
dc.date.issued | 2025-05 | |
dc.identifier.citation | Гришан Т.О., Горач О.О. АКТУАЛЬНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ ЗАКВАСОК ПРИ ВИРОБНИЦТВІ ХЛІБА | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/10787 | |
dc.language.iso | en | ru |
dc.relation.ispartofseries | Технічні науки; | |
dc.subject | харчова промисловість | ru |
dc.subject | якість | ru |
dc.subject | безпечність | ru |
dc.subject | виробництво | ru |
dc.subject | хліб | ru |
dc.title | Горач О.О. АКТУАЛЬНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ ЗАКВАСОК ПРИ ВИРОБНИЦТВІ ХЛІБА | ru |
dc.type | Thesis | ru |