Репозиторий Dspace

Горач О.О. АКТУАЛЬНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ ЗАКВАСОК ПРИ ВИРОБНИЦТВІ ХЛІБА

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Горач, Ольга Олексіївна
dc.contributor.author Гришан, Тетяна Олегівна
dc.date.accessioned 2025-05-23T02:50:05Z
dc.date.available 2025-05-23T02:50:05Z
dc.date.issued 2025-05
dc.identifier.citation Гришан Т.О., Горач О.О. АКТУАЛЬНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ ЗАКВАСОК ПРИ ВИРОБНИЦТВІ ХЛІБА ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/10787
dc.language.iso en ru
dc.relation.ispartofseries Технічні науки;
dc.subject харчова промисловість ru
dc.subject якість ru
dc.subject безпечність ru
dc.subject виробництво ru
dc.subject хліб ru
dc.title Горач О.О. АКТУАЛЬНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ ЗАКВАСОК ПРИ ВИРОБНИЦТВІ ХЛІБА ru
dc.type Thesis ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись