Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Воєвода, Надія | |
dc.contributor.author | Паталашка, Анастасія | |
dc.date.accessioned | 2020-03-05T10:43:26Z | |
dc.date.available | 2020-03-05T10:43:26Z | |
dc.date.issued | 2020-01-27 | |
dc.identifier.citation | Цукерки оздоровчого спрямування «Насточка»: пат. № 139876 UА Україна: МПК А23G 3/00 (2020.01); заявл. № u201907311 від 01.07.2019; опубл. 27.01.2020. Бюл. № 2. 4 с. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1062 | |
dc.description.abstract | Корисна модель відноситься до харчової промисловості, а саме до кондитерського виробництва, до виробництва цукерок. В основу корисної моделі поставлена задача створити цукерки оздоровчого спрямування з гарбузовим пюре, придатних для споживання хворими на цукровий діабет. Поставлена задача вирішується тим, що використовуються наступні інгрідієнти: гарбуз сортів селекції ПДСДС ІВПіМ НААН Універсал та Степовий, мед, лимонний сік, стевія, какао-масло, какао терте, кориця чи інші ароматичні речовини (за смаком). Отримані цукерки оздоровчого спрямування з гарбузовим пюре містять у своєму складі натуральні замінники цукру та придатні для споживання хворими на цукровий діабет. Технічним результатом є створення цукерок з гарбузовим пюре з поліпшеними органолептичними показниками та харчовою цінністю, низькою калорійністю та зниженою собівартістю у порівнянні з класичними цукерками. | ru |
dc.publisher | ДП "Український інститут інтелектуальної власності" | ru |
dc.title | Цукерки оздоровчого спрямування «Насточка» | ru |
dc.type | Other | ru |