dc.contributor.author |
Ушкаренко, Ю. В. |
|
dc.date.accessioned |
2020-03-05T09:20:48Z |
|
dc.date.available |
2020-03-05T09:20:48Z |
|
dc.date.issued |
2000 |
|
dc.identifier.citation |
Ушкаренко, Ю. В. Організаційно-економічний механізм забезпечення ефективного розвитку харчової промисловості Херсонської області [Текст] / Ю.В. Ушкаренко // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2000. - Вып.16. - С. 160-165 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/1058 |
|
dc.description.abstract |
Одним із головних напрямів підвищення ефективного розвитку харчової промисловості є широке впровадження та використання ринкового механізму господарювання. Підвищення ефективності функціонування харчової промисловості необхідно вирішувати у двох напрямках: перший – здійснення організаційних заходів, другий, економічних. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрний університет |
ru |
dc.title |
Організаційно-економічний механізм забезпечення ефективного розвитку харчової промисловості Херсонської області |
ru |
dc.type |
Article |
ru |