Репозиторий Dspace

Запорука успішного майбутнього тваринництва України – контроль за якістю та безпечністю харчових продуктів

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Євстафієва, Ю.М.
dc.contributor.author Бучковська, В.І.
dc.date.accessioned 2025-03-06T08:08:47Z
dc.date.available 2025-03-06T08:08:47Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.citation Євстафієва, Ю.М. Запорука успішного майбутнього тваринництва України – контроль за якістю та безпечністю харчових продуктів// Таврійський науковий вісник. Серія: Сільськогосподарські науки .- Вип. 127.- Херсонський державний аграрно-економічний університет. Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2022.-С.206-212 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/10441
dc.description.abstract У статті наведено результати теоретичного дослідження питання безпечності хар- чових продуктів, що застосовуються в Європейському союзі та цілей офіційного контр- олю харчових продуктів в країнах Євросоюзу та Україні. Безпечність харчових продуктів – це гарантія того, що продукти не нашкодять споживачеві та навколишньому середовищу при їх виробництві, приготуванні або споживанні відповідно до їх призначення. Забезпе- чення безпечності і якості продукції є ключовою складовою захисту здоров’я споживачів будь-якої країни. Сьогодні законодавче регулювання безпечності та якості харчових про- дуктів в країнах-членах Європейського Союзу визнане одним з найкращих та найефектив- ніших в світі. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher ХДАЕУ ru
dc.title Запорука успішного майбутнього тваринництва України – контроль за якістю та безпечністю харчових продуктів ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись