Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Євстафієва, Ю.М. | |
dc.contributor.author | Бучковська, В.І. | |
dc.date.accessioned | 2025-03-06T08:08:47Z | |
dc.date.available | 2025-03-06T08:08:47Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.citation | Євстафієва, Ю.М. Запорука успішного майбутнього тваринництва України – контроль за якістю та безпечністю харчових продуктів// Таврійський науковий вісник. Серія: Сільськогосподарські науки .- Вип. 127.- Херсонський державний аграрно-економічний університет. Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2022.-С.206-212 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/10441 | |
dc.description.abstract | У статті наведено результати теоретичного дослідження питання безпечності хар- чових продуктів, що застосовуються в Європейському союзі та цілей офіційного контр- олю харчових продуктів в країнах Євросоюзу та Україні. Безпечність харчових продуктів – це гарантія того, що продукти не нашкодять споживачеві та навколишньому середовищу при їх виробництві, приготуванні або споживанні відповідно до їх призначення. Забезпе- чення безпечності і якості продукції є ключовою складовою захисту здоров’я споживачів будь-якої країни. Сьогодні законодавче регулювання безпечності та якості харчових про- дуктів в країнах-членах Європейського Союзу визнане одним з найкращих та найефектив- ніших в світі. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | ХДАЕУ | ru |
dc.title | Запорука успішного майбутнього тваринництва України – контроль за якістю та безпечністю харчових продуктів | ru |
dc.type | Article | ru |