dc.contributor.author |
Євстафієва, Ю.М. |
|
dc.contributor.author |
Бучковська, В.І. |
|
dc.date.accessioned |
2025-03-06T08:08:47Z |
|
dc.date.available |
2025-03-06T08:08:47Z |
|
dc.date.issued |
2022 |
|
dc.identifier.citation |
Євстафієва, Ю.М. Запорука успішного майбутнього тваринництва України – контроль за якістю та безпечністю харчових продуктів// Таврійський науковий вісник. Серія: Сільськогосподарські науки .- Вип. 127.- Херсонський державний аграрно-економічний університет. Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2022.-С.206-212 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/10441 |
|
dc.description.abstract |
У статті наведено результати теоретичного дослідження питання безпечності хар- чових продуктів, що застосовуються в Європейському союзі та цілей офіційного контр- олю харчових продуктів в країнах Євросоюзу та Україні. Безпечність харчових продуктів –
це гарантія того, що продукти не нашкодять споживачеві та навколишньому середовищу
при їх виробництві, приготуванні або споживанні відповідно до їх призначення. Забезпе- чення безпечності і якості продукції є ключовою складовою захисту здоров’я споживачів
будь-якої країни. Сьогодні законодавче регулювання безпечності та якості харчових про- дуктів в країнах-членах Європейського Союзу визнане одним з найкращих та найефектив- ніших в світі. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
ХДАЕУ |
ru |
dc.title |
Запорука успішного майбутнього тваринництва України – контроль за якістю та безпечністю харчових продуктів |
ru |
dc.type |
Article |
ru |