DSpace Repository

Запорука успішного майбутнього тваринництва України – контроль за якістю та безпечністю харчових продуктів

Show simple item record

dc.contributor.author Євстафієва, Ю.М.
dc.contributor.author Бучковська, В.І.
dc.date.accessioned 2025-03-06T08:08:47Z
dc.date.available 2025-03-06T08:08:47Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.citation Євстафієва, Ю.М. Запорука успішного майбутнього тваринництва України – контроль за якістю та безпечністю харчових продуктів// Таврійський науковий вісник. Серія: Сільськогосподарські науки .- Вип. 127.- Херсонський державний аграрно-економічний університет. Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2022.-С.206-212 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/10441
dc.description.abstract У статті наведено результати теоретичного дослідження питання безпечності хар- чових продуктів, що застосовуються в Європейському союзі та цілей офіційного контр- олю харчових продуктів в країнах Євросоюзу та Україні. Безпечність харчових продуктів – це гарантія того, що продукти не нашкодять споживачеві та навколишньому середовищу при їх виробництві, приготуванні або споживанні відповідно до їх призначення. Забезпе- чення безпечності і якості продукції є ключовою складовою захисту здоров’я споживачів будь-якої країни. Сьогодні законодавче регулювання безпечності та якості харчових про- дуктів в країнах-членах Європейського Союзу визнане одним з найкращих та найефектив- ніших в світі. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher ХДАЕУ ru
dc.title Запорука успішного майбутнього тваринництва України – контроль за якістю та безпечністю харчових продуктів ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account