Показати скорочений опис матеріалу
| dc.contributor.author | Дзюндзя, Оксана | |
| dc.contributor.author | Ковдрин, Василь | |
| dc.date.accessioned | 2024-12-13T10:00:39Z | |
| dc.date.available | 2024-12-13T10:00:39Z | |
| dc.date.issued | 2024 | |
| dc.identifier.citation | Ковдрин В.І., Дзюндзя О.В. Багатофункціональне використання квітів кульбаби. Scientific review of the actual events, achievements and problems: III international scientific and theoretical conference, Berlin (Germany), Оctober 18, 2024. Berlin. P. 72-73. | ru | 
| dc.identifier.issn | 979-8-88955-763-0 | |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/10169 | |
| dc.description.abstract | наведено основні кулінарні напрями використання кульбаби | ru | 
| dc.publisher | International Center of Scientific Research. | ru | 
| dc.subject | кульбаба | ru | 
| dc.subject | квіти | ru | 
| dc.title | Багатофункціональне використання квітів кульбаби | ru | 
| dc.type | Thesis | ru |