Репозиторий Dspace

Нова технологія і обладнання для переробки томатів

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Пелих, В.Г.
dc.contributor.author Грек, О. В.
dc.contributor.author Ліпнягов, П. П.
dc.contributor.author Ліпнягов, М. П.
dc.date.accessioned 2020-03-03T11:00:55Z
dc.date.available 2020-03-03T11:00:55Z
dc.date.issued 2000
dc.identifier.citation Нова технологія і обладнання для переробки томатів [Текст] Пелих В.Г.,Грек О.В.,Ліпнягов П.П.,Ліпнягов М.П. // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2000. - Вып.16. - С. 91-94 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/968
dc.description.abstract Необхідність індустріалізації вирощування та збір томатів визвала потребу виведення нових сортів з більшою механічною міцністю плодів. Проте місткість клітковини в томатах нової селекції, призначених для комбайнового збирання, збільшилась майже в два рази, а кількість сухих речовин в цих томатах зменшилась більше як на два відсотки. Іншим негативним фактором індустріалізації є те, що томати комбайном збираються тільки один раз і кількість неспілих плодів складає 10…15 відсотків. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрний університет ru
dc.title Нова технологія і обладнання для переробки томатів ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись