Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Пелих, В.Г. | |
dc.contributor.author | Грек, О. В. | |
dc.contributor.author | Ліпнягов, П. П. | |
dc.contributor.author | Ліпнягов, М. П. | |
dc.date.accessioned | 2020-03-03T11:00:55Z | |
dc.date.available | 2020-03-03T11:00:55Z | |
dc.date.issued | 2000 | |
dc.identifier.citation | Нова технологія і обладнання для переробки томатів [Текст] Пелих В.Г.,Грек О.В.,Ліпнягов П.П.,Ліпнягов М.П. // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2000. - Вып.16. - С. 91-94 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/968 | |
dc.description.abstract | Необхідність індустріалізації вирощування та збір томатів визвала потребу виведення нових сортів з більшою механічною міцністю плодів. Проте місткість клітковини в томатах нової селекції, призначених для комбайнового збирання, збільшилась майже в два рази, а кількість сухих речовин в цих томатах зменшилась більше як на два відсотки. Іншим негативним фактором індустріалізації є те, що томати комбайном збираються тільки один раз і кількість неспілих плодів складає 10…15 відсотків. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрний університет | ru |
dc.title | Нова технологія і обладнання для переробки томатів | ru |
dc.type | Article | ru |