dc.contributor.author |
Пелих, В.Г. |
|
dc.contributor.author |
Грек, О. В. |
|
dc.contributor.author |
Ліпнягов, П. П. |
|
dc.contributor.author |
Ліпнягов, М. П. |
|
dc.date.accessioned |
2020-03-03T11:00:55Z |
|
dc.date.available |
2020-03-03T11:00:55Z |
|
dc.date.issued |
2000 |
|
dc.identifier.citation |
Нова технологія і обладнання для переробки томатів [Текст] Пелих В.Г.,Грек О.В.,Ліпнягов П.П.,Ліпнягов М.П. // Таврійський науковий вісник. - Херсон : Айлант, 2000. - Вып.16. - С. 91-94 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/968 |
|
dc.description.abstract |
Необхідність індустріалізації вирощування та збір томатів визвала потребу виведення нових сортів з більшою механічною міцністю плодів. Проте місткість клітковини в томатах нової селекції, призначених для комбайнового збирання, збільшилась майже в
два рази, а кількість сухих речовин в цих томатах зменшилась більше як на два відсотки. Іншим негативним фактором індустріалізації є те, що томати комбайном збираються тільки один раз і кількість неспілих плодів складає 10…15 відсотків. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрний університет |
ru |
dc.title |
Нова технологія і обладнання для переробки томатів |
ru |
dc.type |
Article |
ru |