dc.contributor.author |
Дзюндзя, Оксана |
|
dc.contributor.author |
Горач, Ольга |
|
dc.contributor.author |
Антоненко, Артем |
|
dc.date.accessioned |
2024-05-22T09:09:30Z |
|
dc.date.available |
2024-05-22T09:09:30Z |
|
dc.date.issued |
2024 |
|
dc.identifier.citation |
Дзюндзя О.В., Горач О.О., Антоненко А.В. Технологія виробництва кулінарної продукції / О.В. Дзюндзя, О.О. Горач, А.В. Антоненко, Херсон: ХДАЕУ, 2024. 390с. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/9390 |
|
dc.description.abstract |
Навчально-методичний посібник адресовано здобувачам та викладачам вищих навчальних закладів з підготовки бакалаврів та магістрів спеціальностей 181 Харчові технології, 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, агрономічних, економічних та інженерних спеціальностей усіх форм навчання, а також учням професійних коледжів, технікумів, слухачам системи підвищення кваліфікації та перепідготовки, які працюють над різними аспектами пов’язаними з технологічними розрахунками харчової галузі.
У навчально-методичному посібнику наведено перелік задач з практичної підготовки, які охоплюють основні групи харчових продуктів призначений для допомоги здобувачам під час розв’язування ситуаційних завдань, наведено методику їх вирішення. |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрно-економічний університет |
ru |
dc.subject |
навчальний посібник |
ru |
dc.subject |
технологія |
ru |
dc.subject |
виробництво |
ru |
dc.subject |
задачі |
ru |
dc.subject |
розв'язок |
ru |
dc.subject |
Харчові технології |
ru |
dc.title |
Технологія виробництва кулінарної продукції |
ru |
dc.title.alternative |
Навчально-методичний посібник для здійснення технологічних розрахунків ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА КУЛІНАРНОЇ ПРОДУКЦІЇ |
ru |
dc.type |
Book |
ru |