Репозиторий Dspace

Технологія виробництва кулінарної продукції

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Дзюндзя, Оксана
dc.contributor.author Горач, Ольга
dc.contributor.author Антоненко, Артем
dc.date.accessioned 2024-05-22T09:09:30Z
dc.date.available 2024-05-22T09:09:30Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Дзюндзя О.В., Горач О.О., Антоненко А.В. Технологія виробництва кулінарної продукції / О.В. Дзюндзя, О.О. Горач, А.В. Антоненко, Херсон: ХДАЕУ, 2024. 390с. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/9390
dc.description.abstract Навчально-методичний посібник адресовано здобувачам та викладачам вищих навчальних закладів з підготовки бакалаврів та магістрів спеціальностей 181 Харчові технології, 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, агрономічних, економічних та інженерних спеціальностей усіх форм навчання, а також учням професійних коледжів, технікумів, слухачам системи підвищення кваліфікації та перепідготовки, які працюють над різними аспектами пов’язаними з технологічними розрахунками харчової галузі. У навчально-методичному посібнику наведено перелік задач з практичної підготовки, які охоплюють основні групи харчових продуктів призначений для допомоги здобувачам під час розв’язування ситуаційних завдань, наведено методику їх вирішення. ru
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний університет ru
dc.subject навчальний посібник ru
dc.subject технологія ru
dc.subject виробництво ru
dc.subject задачі ru
dc.subject розв'язок ru
dc.subject Харчові технології ru
dc.title Технологія виробництва кулінарної продукції ru
dc.title.alternative Навчально-методичний посібник для здійснення технологічних розрахунків ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА КУЛІНАРНОЇ ПРОДУКЦІЇ ru
dc.type Book ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись