Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Дзюндзя, Оксана | |
dc.contributor.author | Горач, Ольга | |
dc.contributor.author | Антоненко, Артем | |
dc.date.accessioned | 2024-05-22T09:09:30Z | |
dc.date.available | 2024-05-22T09:09:30Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | Дзюндзя О.В., Горач О.О., Антоненко А.В. Технологія виробництва кулінарної продукції / О.В. Дзюндзя, О.О. Горач, А.В. Антоненко, Херсон: ХДАЕУ, 2024. 390с. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/9390 | |
dc.description.abstract | Навчально-методичний посібник адресовано здобувачам та викладачам вищих навчальних закладів з підготовки бакалаврів та магістрів спеціальностей 181 Харчові технології, 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, агрономічних, економічних та інженерних спеціальностей усіх форм навчання, а також учням професійних коледжів, технікумів, слухачам системи підвищення кваліфікації та перепідготовки, які працюють над різними аспектами пов’язаними з технологічними розрахунками харчової галузі. У навчально-методичному посібнику наведено перелік задач з практичної підготовки, які охоплюють основні групи харчових продуктів призначений для допомоги здобувачам під час розв’язування ситуаційних завдань, наведено методику їх вирішення. | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрно-економічний університет | ru |
dc.subject | навчальний посібник | ru |
dc.subject | технологія | ru |
dc.subject | виробництво | ru |
dc.subject | задачі | ru |
dc.subject | розв'язок | ru |
dc.subject | Харчові технології | ru |
dc.title | Технологія виробництва кулінарної продукції | ru |
dc.title.alternative | Навчально-методичний посібник для здійснення технологічних розрахунків ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА КУЛІНАРНОЇ ПРОДУКЦІЇ | ru |
dc.type | Book | ru |