Репозиторий Dspace

Готельно-ресторанний бізнес в умовах невизначеності та пріоритети його ревіталізації

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Кривенко, Дмитро
dc.date.accessioned 2024-05-03T15:40:51Z
dc.date.available 2024-05-03T15:40:51Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Кривенко Д.С. Готельно-ресторанний бізнес в умовах невизначеності та пріоритети його ревіталізації. Кваліфікаційна робота магістра. ХДАЕУ. 2023.91 с. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/9360
dc.description.abstract У дослідженні розкрито практичні аспекти розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні в сучасних умовах функціонування. Встановлено, що готельно-ресторанний бізнес як у період минулих років, так і зараз, перебуває у неочікуваних та несприятливих умовах. Визначено, що нестабільність економічної та політичної ситуації в Україні, пандемічні обмеження, військова агресія ворога негативно позначаються на динаміці розвитку та функціонування суб’єктів готельно-ресторанної індустрії. У роботі надано поняття «кав’ярня» як різновиду спеціалізованих закладів ресторанного господарства в розрізі сьогодення. Визначено місце кав’ярень з загальній структурі ресторанного господарства. ru
dc.subject готельно-ресторанна індустрія ru
dc.subject індустрія гостинності ru
dc.subject кав'ярні ru
dc.title Готельно-ресторанний бізнес в умовах невизначеності та пріоритети його ревіталізації ru
dc.type Book ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись