Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Кривенко, Дмитро | |
dc.date.accessioned | 2024-05-03T15:40:51Z | |
dc.date.available | 2024-05-03T15:40:51Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Кривенко Д.С. Готельно-ресторанний бізнес в умовах невизначеності та пріоритети його ревіталізації. Кваліфікаційна робота магістра. ХДАЕУ. 2023.91 с. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/9360 | |
dc.description.abstract | У дослідженні розкрито практичні аспекти розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні в сучасних умовах функціонування. Встановлено, що готельно-ресторанний бізнес як у період минулих років, так і зараз, перебуває у неочікуваних та несприятливих умовах. Визначено, що нестабільність економічної та політичної ситуації в Україні, пандемічні обмеження, військова агресія ворога негативно позначаються на динаміці розвитку та функціонування суб’єктів готельно-ресторанної індустрії. У роботі надано поняття «кав’ярня» як різновиду спеціалізованих закладів ресторанного господарства в розрізі сьогодення. Визначено місце кав’ярень з загальній структурі ресторанного господарства. | ru |
dc.subject | готельно-ресторанна індустрія | ru |
dc.subject | індустрія гостинності | ru |
dc.subject | кав'ярні | ru |
dc.title | Готельно-ресторанний бізнес в умовах невизначеності та пріоритети його ревіталізації | ru |
dc.type | Book | ru |