Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Широкий, Є.І. | |
dc.contributor.author | Стоянова, О.В. | |
dc.contributor.author | Короленко, В.О. | |
dc.contributor.author | Шанін, О.Д. | |
dc.contributor.author | Гудзь, В.А. | |
dc.date.accessioned | 2020-02-26T13:50:32Z | |
dc.date.available | 2020-02-26T13:50:32Z | |
dc.date.issued | 2011 | |
dc.identifier.citation | Розробка функціональних напоїв на основі яблучного соку [Текст] / Є. І. Широкий [и др.] // Таврійський науковий вісник / Мін-во аграрної політики та продовольства України, Державний вищий навчальний заклад "Херсонський державний аграрний університет" . - Херсон : Айлант, 2011. - Вип. 76. - С. 209-214 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/820 | |
dc.description.abstract | Встановлено, що культури молочних дріжджів Lactobacillus aсidophillus і Bifidobacterium, які традиційно використовуються у виробництві кисломолочних продуктів, придатні для часткової ферментації яблучного соку, як освітленого так і неосвітленого. Розроблено рецептури напоїв на основі ферментованого яблучного соку, збагаченого біомасою молочних дріжджів Lactobacillus aсidophillus і Bifidobacterium і продуктами їхнього бродіння. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрний університет | ru |
dc.title | Розробка функціональних напоїв на основі яблучного соку | ru |
dc.type | Article | ru |