Репозиторий Dspace

Розробка функціональних напоїв на основі яблучного соку

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Широкий, Є.І.
dc.contributor.author Стоянова, О.В.
dc.contributor.author Короленко, В.О.
dc.contributor.author Шанін, О.Д.
dc.contributor.author Гудзь, В.А.
dc.date.accessioned 2020-02-26T13:50:32Z
dc.date.available 2020-02-26T13:50:32Z
dc.date.issued 2011
dc.identifier.citation Розробка функціональних напоїв на основі яблучного соку [Текст] / Є. І. Широкий [и др.] // Таврійський науковий вісник / Мін-во аграрної політики та продовольства України, Державний вищий навчальний заклад "Херсонський державний аграрний університет" . - Херсон : Айлант, 2011. - Вип. 76. - С. 209-214 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/820
dc.description.abstract Встановлено, що культури молочних дріжджів Lactobacillus aсidophillus і Bifidobacterium, які традиційно використовуються у виробництві кисломолочних продуктів, придатні для часткової ферментації яблучного соку, як освітленого так і неосвітленого. Розроблено рецептури напоїв на основі ферментованого яблучного соку, збагаченого біомасою молочних дріжджів Lactobacillus aсidophillus і Bifidobacterium і продуктами їхнього бродіння. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрний університет ru
dc.title Розробка функціональних напоїв на основі яблучного соку ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись