DSpace Repository

Розробка функціональних напоїв на основі яблучного соку

Show simple item record

dc.contributor.author Широкий, Є.І.
dc.contributor.author Стоянова, О.В.
dc.contributor.author Короленко, В.О.
dc.contributor.author Шанін, О.Д.
dc.contributor.author Гудзь, В.А.
dc.date.accessioned 2020-02-26T13:50:32Z
dc.date.available 2020-02-26T13:50:32Z
dc.date.issued 2011
dc.identifier.citation Розробка функціональних напоїв на основі яблучного соку [Текст] / Є. І. Широкий [и др.] // Таврійський науковий вісник / Мін-во аграрної політики та продовольства України, Державний вищий навчальний заклад "Херсонський державний аграрний університет" . - Херсон : Айлант, 2011. - Вип. 76. - С. 209-214 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/820
dc.description.abstract Встановлено, що культури молочних дріжджів Lactobacillus aсidophillus і Bifidobacterium, які традиційно використовуються у виробництві кисломолочних продуктів, придатні для часткової ферментації яблучного соку, як освітленого так і неосвітленого. Розроблено рецептури напоїв на основі ферментованого яблучного соку, збагаченого біомасою молочних дріжджів Lactobacillus aсidophillus і Bifidobacterium і продуктами їхнього бродіння. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрний університет ru
dc.title Розробка функціональних напоїв на основі яблучного соку ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account