dc.contributor.author |
Широкий, Є.І. |
|
dc.contributor.author |
Стоянова, О.В. |
|
dc.contributor.author |
Короленко, В.О. |
|
dc.contributor.author |
Шанін, О.Д. |
|
dc.contributor.author |
Гудзь, В.А. |
|
dc.date.accessioned |
2020-02-26T13:50:32Z |
|
dc.date.available |
2020-02-26T13:50:32Z |
|
dc.date.issued |
2011 |
|
dc.identifier.citation |
Розробка функціональних напоїв на основі яблучного соку [Текст] / Є. І. Широкий [и др.] // Таврійський науковий вісник / Мін-во аграрної політики та продовольства України, Державний вищий навчальний заклад "Херсонський державний аграрний університет" . - Херсон : Айлант, 2011. - Вип. 76. - С. 209-214 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/820 |
|
dc.description.abstract |
Встановлено, що культури молочних дріжджів Lactobacillus aсidophillus і Bifidobacterium, які традиційно використовуються у виробництві кисломолочних продуктів, придатні для часткової ферментації яблучного соку, як освітленого так і неосвітленого. Розроблено рецептури напоїв на основі ферментованого яблучного соку, збагаченого біомасою молочних дріжджів Lactobacillus aсidophillus і Bifidobacterium і продуктами їхнього бродіння. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрний університет |
ru |
dc.title |
Розробка функціональних напоїв на основі яблучного соку |
ru |
dc.type |
Article |
ru |