Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Димова, Ганна | |
dc.date.accessioned | 2022-02-17T19:37:13Z | |
dc.date.available | 2022-02-17T19:37:13Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | Конспект лекцій з дисципліни «Інформаційні системи та технології» для студентів спеціальності 241 – «Готельно-ресторанна справа» /укладач: Г. О. Димова. - Херсон: ХДАУ, 2021. - 353 с. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/7899 | |
dc.description.abstract | Стрімкий розвиток науки та техніки зумовлює швидкі темпи зростання обсягу знань, якими повинна оволодівати людина для своєї повноцінної та плідної життєдіяльності в сучасному інформаційному суспільстві. Тому однією з характеристик фахівця нового покоління є вміння перспективно використовувати постійно зростаючі обсяги фактологічних даних і ефективно залучати інформаційно-комунікаційні технології (ІКТ) як до розв’язування відомих йому задач, так і до нестандартних, непередбачуваних професійних та життєвих ситуацій. Отже, сьогодні стоїть актуальне завдання –формування у здобувачів вищої освіти основних компонентів інформаційної культури, достатніх для впевненого й ефективного використання сучасних інформаційно-комунікаційних технологій у власній навчальній та професійній діяльності, у повсякденному житті. | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрно-економічний університет | |
dc.subject | готельно-ресторанна справа | |
dc.subject | інформаційні системи та технології | |
dc.subject | Кафедра менеджменту та інформаційних технологій | |
dc.title | Конспект лекцій з дисципліни «Інформаційні системи та технології» для студентів спеціальності 241 – «Готельно-ресторанна справа» | ru |
dc.type | Learning Object | ru |