dc.contributor.author |
Димова, Ганна |
|
dc.date.accessioned |
2022-02-17T19:37:13Z |
|
dc.date.available |
2022-02-17T19:37:13Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.citation |
Конспект лекцій з дисципліни «Інформаційні системи та технології» для студентів спеціальності 241 – «Готельно-ресторанна справа» /укладач: Г. О. Димова. - Херсон: ХДАУ, 2021. - 353 с. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/7899 |
|
dc.description.abstract |
Стрімкий розвиток науки та техніки зумовлює швидкі темпи зростання обсягу знань, якими повинна оволодівати людина для своєї повноцінної та плідної життєдіяльності в сучасному інформаційному суспільстві. Тому однією з характеристик фахівця нового покоління є вміння перспективно використовувати постійно зростаючі обсяги фактологічних даних і ефективно залучати інформаційно-комунікаційні технології (ІКТ) як до розв’язування відомих йому задач, так і до нестандартних, непередбачуваних професійних та життєвих ситуацій. Отже, сьогодні стоїть актуальне завдання –формування у здобувачів вищої освіти основних компонентів інформаційної культури, достатніх для впевненого й ефективного використання сучасних інформаційно-комунікаційних технологій у власній навчальній та професійній діяльності, у повсякденному житті. |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрно-економічний університет |
|
dc.subject |
готельно-ресторанна справа |
|
dc.subject |
інформаційні системи та технології |
|
dc.subject |
Кафедра менеджменту та інформаційних технологій |
|
dc.title |
Конспект лекцій з дисципліни «Інформаційні системи та технології» для студентів спеціальності 241 – «Готельно-ресторанна справа» |
ru |
dc.type |
Learning Object |
ru |