Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Папакіна, Наталія | |
dc.contributor.author | Пелих, Наталія | |
dc.contributor.author | Кушнеренко, В.Г. | |
dc.contributor.author | Бокшань, Галіна | |
dc.date.accessioned | 2022-02-15T11:04:02Z | |
dc.date.available | 2022-02-15T11:04:02Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | Папакіна Н.С., Бокшань Г.І., Кушнеренко В.Г., Пелих Н.Л. Тлумачний українсько-англійський словник професійних термінів і понять для спеціальності 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. Херсон: ХДАЕУ, 2021. 324с. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/7897 | |
dc.description.abstract | Тлумачний українсько-англійський словник біологічних термінів і понять для спеціальності 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва укладений для здобувачів вищої освіти науково-педагогічними працівниками Херсонського державного аграрно-економічного університету. Словник має два розділи: тлумачний словник основних термінів і понять, що забезпечує володіння професійними термінами й поняттями за фахом, та українсько-англійський словник, у якому надано переклад і транскрипцію понад 1500 слів. Словник стане у пригоді не лише здобувачам, викладачам професійних закладів освіти різних освітніх рівнів, перекладачам і викладачам англійської мови, а й широкому колу академічної спільноти. | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрно-економічний університет | ru |
dc.subject | словник | ru |
dc.subject | біологія | |
dc.subject | термін | |
dc.subject | українсько-англійський словник | |
dc.subject | Кафедра ветеринарії, гігієни та розведення тварин імені В.П.Коваленка | |
dc.subject | Кафедра готельно-ресторанного та туристичного бізнесу й іноземних мов | |
dc.title | Тлумачний українсько-англійський словник професійних термінів і понять для спеціальності 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва | ru |
dc.title.alternative | Explanatory Ukrainian-English dictionary of professional terms and concepts for specialty 204 - Technology of production and processing of livestock products | ru |
dc.type | Book | ru |