dc.contributor.author |
Дзюндзя, Оксана |
|
dc.date.accessioned |
2021-09-30T14:12:48Z |
|
dc.date.available |
2021-09-30T14:12:48Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.citation |
2. Дзюндзя О.В. Перспективи використання локальних плодових культур для крафтового виробництва. Плодовий сад – новітнє в теорії та практиці: матеріали V Всеукр. наук.-практ. інтернет-конференції (м. Мелітополь, 18 червня 2021 р.) . Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с.22-24 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/6992 |
|
dc.description.abstract |
Розглянута розробка рецептури крафтового конфітюру з використанням плодів хурми та гарбуза |
ru |
dc.publisher |
Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного |
ru |
dc.subject |
технологія |
ru |
dc.subject |
локальна сировина |
ru |
dc.subject |
крафтові технології |
ru |
dc.subject |
хурма |
ru |
dc.subject |
гарбуз |
ru |
dc.title |
ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ЛОКАЛЬНИХ ПЛОДОВИХ КУЛЬТУР ДЛЯ КРАФТОВОГО ВИРОБНИЦТВА |
ru |
dc.type |
Thesis |
ru |