Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Дзюндзя, Оксана | |
dc.date.accessioned | 2021-09-30T14:12:48Z | |
dc.date.available | 2021-09-30T14:12:48Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | 2. Дзюндзя О.В. Перспективи використання локальних плодових культур для крафтового виробництва. Плодовий сад – новітнє в теорії та практиці: матеріали V Всеукр. наук.-практ. інтернет-конференції (м. Мелітополь, 18 червня 2021 р.) . Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с.22-24 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/6992 | |
dc.description.abstract | Розглянута розробка рецептури крафтового конфітюру з використанням плодів хурми та гарбуза | ru |
dc.publisher | Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного | ru |
dc.subject | технологія | ru |
dc.subject | локальна сировина | ru |
dc.subject | крафтові технології | ru |
dc.subject | хурма | ru |
dc.subject | гарбуз | ru |
dc.title | ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ЛОКАЛЬНИХ ПЛОДОВИХ КУЛЬТУР ДЛЯ КРАФТОВОГО ВИРОБНИЦТВА | ru |
dc.type | Thesis | ru |