dc.contributor.author |
Дзюндзя, Оксана |
|
dc.date.accessioned |
2021-09-30T13:56:00Z |
|
dc.date.available |
2021-09-30T13:56:00Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.citation |
1. Дзюндзя О.В. Розробка технології варених ковбас з використанням локальних рослинних добавок. Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі («Реалії та перспективи м'ясопереробки»): Програма та тези матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції (Київ, 15 вересня 2021 р.), Київ.: НУХТ, 2021. с. 62-63. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/6991 |
|
dc.description.abstract |
Розглянуто перспективність використання з метоб покращення біологічної цінності порошків з кабачка та його цвіту |
ru |
dc.publisher |
Національний університет харчових технологій |
ru |
dc.subject |
технологія |
ru |
dc.subject |
харчові порошки |
ru |
dc.subject |
ковбаса |
ru |
dc.subject |
локальна сировина |
ru |
dc.title |
РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ ВАРЕНИХ КОВБАС З ВИКОРИСТАННЯМ ЛОКАЛЬНИХ РОСЛИННИХ ДОБАВОК |
ru |
dc.type |
Thesis |
ru |