Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Дзюндзя, Оксана | |
dc.date.accessioned | 2021-09-30T13:56:00Z | |
dc.date.available | 2021-09-30T13:56:00Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | 1. Дзюндзя О.В. Розробка технології варених ковбас з використанням локальних рослинних добавок. Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі («Реалії та перспективи м'ясопереробки»): Програма та тези матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції (Київ, 15 вересня 2021 р.), Київ.: НУХТ, 2021. с. 62-63. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/6991 | |
dc.description.abstract | Розглянуто перспективність використання з метоб покращення біологічної цінності порошків з кабачка та його цвіту | ru |
dc.publisher | Національний університет харчових технологій | ru |
dc.subject | технологія | ru |
dc.subject | харчові порошки | ru |
dc.subject | ковбаса | ru |
dc.subject | локальна сировина | ru |
dc.title | РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ ВАРЕНИХ КОВБАС З ВИКОРИСТАННЯМ ЛОКАЛЬНИХ РОСЛИННИХ ДОБАВОК | ru |
dc.type | Thesis | ru |