Репозиторий Dspace

РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ ВАРЕНИХ КОВБАС З ВИКОРИСТАННЯМ ЛОКАЛЬНИХ РОСЛИННИХ ДОБАВОК

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Дзюндзя, Оксана
dc.date.accessioned 2021-09-30T13:56:00Z
dc.date.available 2021-09-30T13:56:00Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation 1. Дзюндзя О.В. Розробка технології варених ковбас з використанням локальних рослинних добавок. Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі («Реалії та перспективи м'ясопереробки»): Програма та тези матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції (Київ, 15 вересня 2021 р.), Київ.: НУХТ, 2021. с. 62-63. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6991
dc.description.abstract Розглянуто перспективність використання з метоб покращення біологічної цінності порошків з кабачка та його цвіту ru
dc.publisher Національний університет харчових технологій ru
dc.subject технологія ru
dc.subject харчові порошки ru
dc.subject ковбаса ru
dc.subject локальна сировина ru
dc.title РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ ВАРЕНИХ КОВБАС З ВИКОРИСТАННЯМ ЛОКАЛЬНИХ РОСЛИННИХ ДОБАВОК ru
dc.type Thesis ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись