dc.contributor.author |
Дзюндзя, Оксана |
|
dc.contributor.author |
Антоненко, Артем |
|
dc.date.accessioned |
2021-07-04T12:34:42Z |
|
dc.date.available |
2021-07-04T12:34:42Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.citation |
Дзюндзя О.В., Антоненко А.В. Технологія крафтового сиру типу «Чеддер» в умовах мінівиробництв. Стратегії сталого розвитку в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі: можливості і проблеми запровадження в Україні : кол. монографія / за ред. д-ра іст. наук, проф. Чепурди Г. М.; Черкас. держ. технол. ун-т. Черкаси : ЧДТУ, 2021. С. 157-163 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/6739 |
|
dc.description.abstract |
Розглянута можливість виробництва крафтових сирів типу "Чеддер" з локальної сировини. |
ru |
dc.publisher |
Черкаський національний технологічний університет |
ru |
dc.subject |
технологія |
ru |
dc.subject |
крафт |
ru |
dc.subject |
сир |
ru |
dc.subject |
крафтові технології |
ru |
dc.subject |
міні-виробництво |
ru |
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
|
dc.title |
Технологія крафтового сиру типу «Чеддер» в умовах мінівиробництв |
ru |
dc.type |
Book chapter |
ru |