Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Дзюндзя, Оксана | |
dc.contributor.author | Антоненко, Артем | |
dc.date.accessioned | 2021-07-04T12:34:42Z | |
dc.date.available | 2021-07-04T12:34:42Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | Дзюндзя О.В., Антоненко А.В. Технологія крафтового сиру типу «Чеддер» в умовах мінівиробництв. Стратегії сталого розвитку в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі: можливості і проблеми запровадження в Україні : кол. монографія / за ред. д-ра іст. наук, проф. Чепурди Г. М.; Черкас. держ. технол. ун-т. Черкаси : ЧДТУ, 2021. С. 157-163 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/6739 | |
dc.description.abstract | Розглянута можливість виробництва крафтових сирів типу "Чеддер" з локальної сировини. | ru |
dc.publisher | Черкаський національний технологічний університет | ru |
dc.subject | технологія | ru |
dc.subject | крафт | ru |
dc.subject | сир | ru |
dc.subject | крафтові технології | ru |
dc.subject | міні-виробництво | ru |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | |
dc.title | Технологія крафтового сиру типу «Чеддер» в умовах мінівиробництв | ru |
dc.type | Book chapter | ru |