Репозиторий Dspace

Технологія крафтового сиру типу «Чеддер» в умовах мінівиробництв

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Дзюндзя, Оксана
dc.contributor.author Антоненко, Артем
dc.date.accessioned 2021-07-04T12:34:42Z
dc.date.available 2021-07-04T12:34:42Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Дзюндзя О.В., Антоненко А.В. Технологія крафтового сиру типу «Чеддер» в умовах мінівиробництв. Стратегії сталого розвитку в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі: можливості і проблеми запровадження в Україні : кол. монографія / за ред. д-ра іст. наук, проф. Чепурди Г. М.; Черкас. держ. технол. ун-т. Черкаси : ЧДТУ, 2021. С. 157-163 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6739
dc.description.abstract Розглянута можливість виробництва крафтових сирів типу "Чеддер" з локальної сировини. ru
dc.publisher Черкаський національний технологічний університет ru
dc.subject технологія ru
dc.subject крафт ru
dc.subject сир ru
dc.subject крафтові технології ru
dc.subject міні-виробництво ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва
dc.title Технологія крафтового сиру типу «Чеддер» в умовах мінівиробництв ru
dc.type Book chapter ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись