dc.contributor.author |
Аверчев, О. В. |
|
dc.contributor.author |
Левіна, Л. М. |
|
dc.date.accessioned |
2020-02-20T08:11:53Z |
|
dc.date.available |
2020-02-20T08:11:53Z |
|
dc.date.issued |
2013 |
|
dc.identifier.citation |
Аверчев, О. В. Українці за здорове харчування: корисні рецепти з пшона/ О. В. Аверчев, Л. М. Левіна. - Херсон : Видавець Грінь Д. С., 2013. - 124 с. - ISBN 978-966-2660-77-7 |
ru |
dc.identifier.isbn |
978-966-2660-77-7 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/662 |
|
dc.description.abstract |
Автори пропонують ознайомитись з коротким оглядом історії розвитку української кухні, з традиційним харчуванням українців, деякими відомостями про культуру проса та з приготуванням страв з пшоном, яке було популярним у наших предків, а в козаків Запорізької Січі - це була найкраща їжа. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Грінь Д. С. |
ru |
dc.subject |
Кафедра землеробства |
ru |
dc.title |
Українці за здорове харчування: корисні рецепти з пшона |
ru |
dc.type |
Book |
ru |