dc.contributor.author |
Пелих, В.Г. |
|
dc.contributor.author |
Ковбасенко, В.М. |
|
dc.contributor.author |
Балабанова, І.О. |
|
dc.date.accessioned |
2021-06-14T09:52:50Z |
|
dc.date.available |
2021-06-14T09:52:50Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.citation |
Пелих В. Г. Технологія переробки молока : навчально-методичний посібник до виконання лабораторно-практичних робіт / В. Г. Пелих, В. М. Ковбасенко, І. О. Балабанова. – Херсон : ОЛДІ-ПЛЮС, 2021. – 166 с. |
|
dc.identifier.isbn |
978-966-289-577-3 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/6456 |
|
dc.description.abstract |
У навчально-методичному посібнику розглянуті методи дослідження складу молока
і молочних продуктів, а також окремих важливих процесів, що відбуваються при їх виробництві та переробці. Особлива увага у посібнику надається сучасним методам дослідження
молока та його біохімічним перетворенням. У вступі до кожної лабораторно-практичної
роботи дається пояснення принципу методу та механізму хімічних, біохімічних та фізичних процесів, які досліджуються.
Посібник призначений для студентів спеціальності «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва». |
ru |
dc.language.iso |
other |
|
dc.publisher |
Херсонський державний аграрно-економічний університет |
|
dc.subject |
молоко незбиране |
|
dc.subject |
кисломолочні продукти |
|
dc.subject |
морозиво |
|
dc.subject |
вершкове масло |
|
dc.subject |
сичужні сири |
|
dc.subject |
молочні консерви |
|
dc.subject |
сухі молочні продукти |
|
dc.subject |
дисципліна «Технологія переробки молока» |
|
dc.subject |
Кафедра технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукції |
|
dc.title |
Технологія переробки молока: навчально-методичний посібник до
виконання лабораторно-практичних робіт |
ru |
dc.type |
Book |
ru |