Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Пелих, В.Г. | |
dc.contributor.author | Ковбасенко, В.М. | |
dc.contributor.author | Балабанова, І.О. | |
dc.date.accessioned | 2021-06-14T09:52:50Z | |
dc.date.available | 2021-06-14T09:52:50Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | Пелих В. Г. Технологія переробки молока : навчально-методичний посібник до виконання лабораторно-практичних робіт / В. Г. Пелих, В. М. Ковбасенко, І. О. Балабанова. – Херсон : ОЛДІ-ПЛЮС, 2021. – 166 с. | |
dc.identifier.isbn | 978-966-289-577-3 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/6456 | |
dc.description.abstract | У навчально-методичному посібнику розглянуті методи дослідження складу молока і молочних продуктів, а також окремих важливих процесів, що відбуваються при їх виробництві та переробці. Особлива увага у посібнику надається сучасним методам дослідження молока та його біохімічним перетворенням. У вступі до кожної лабораторно-практичної роботи дається пояснення принципу методу та механізму хімічних, біохімічних та фізичних процесів, які досліджуються. Посібник призначений для студентів спеціальності «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва». | ru |
dc.language.iso | other | |
dc.publisher | Херсонський державний аграрно-економічний університет | |
dc.subject | молоко незбиране | |
dc.subject | кисломолочні продукти | |
dc.subject | морозиво | |
dc.subject | вершкове масло | |
dc.subject | сичужні сири | |
dc.subject | молочні консерви | |
dc.subject | сухі молочні продукти | |
dc.subject | дисципліна «Технологія переробки молока» | |
dc.subject | Кафедра технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукції | |
dc.title | Технологія переробки молока: навчально-методичний посібник до виконання лабораторно-практичних робіт | ru |
dc.type | Book | ru |