DSpace Repository

Технологія переробки молока: навчально-методичний посібник до виконання лабораторно-практичних робіт

Show simple item record

dc.contributor.author Пелих, В.Г.
dc.contributor.author Ковбасенко, В.М.
dc.contributor.author Балабанова, І.О.
dc.date.accessioned 2021-06-14T09:52:50Z
dc.date.available 2021-06-14T09:52:50Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Пелих В. Г. Технологія переробки молока : навчально-методичний посібник до виконання лабораторно-практичних робіт / В. Г. Пелих, В. М. Ковбасенко, І. О. Балабанова. – Херсон : ОЛДІ-ПЛЮС, 2021. – 166 с.
dc.identifier.isbn 978-966-289-577-3
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6456
dc.description.abstract У навчально-методичному посібнику розглянуті методи дослідження складу молока і молочних продуктів, а також окремих важливих процесів, що відбуваються при їх виробництві та переробці. Особлива увага у посібнику надається сучасним методам дослідження молока та його біохімічним перетворенням. У вступі до кожної лабораторно-практичної роботи дається пояснення принципу методу та механізму хімічних, біохімічних та фізичних процесів, які досліджуються. Посібник призначений для студентів спеціальності «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва». ru
dc.language.iso other
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний університет
dc.subject молоко незбиране
dc.subject кисломолочні продукти
dc.subject морозиво
dc.subject вершкове масло
dc.subject сичужні сири
dc.subject молочні консерви
dc.subject сухі молочні продукти
dc.subject дисципліна «Технологія переробки молока»
dc.subject Кафедра технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукції
dc.title Технологія переробки молока: навчально-методичний посібник до виконання лабораторно-практичних робіт ru
dc.type Book ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account