dc.contributor.author | Коб'яков, Сергій | |
dc.date.accessioned | 2021-06-14T08:33:05Z | |
dc.date.available | 2021-06-14T08:33:05Z | |
dc.date.issued | 2021-04-15 | |
dc.identifier.citation | Коб’яков С.М. Опорний конспект лекцій з навчальної дисципліни «Аналіз ризиків у харчових продуктах і кормах» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання. Спеціальність: 181 «Харчові технології». Освітньо-професійна програма «Харчові технології». Факультет: біолого-технологічний. НМВ ХДАЕУ, 2021. 62 с. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/6452 | |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсон: ХДАЕУ, кафедра інженерії харчового виробництва | ru |
dc.title | Опорний конспект лекцій з дисципліни «Аналіз ризиків у харчових продуктах і кормах» | ru |
dc.type | Other | ru |