DSpace Repository

Опорний конспект лекцій з дисципліни «Аналіз ризиків у харчових продуктах і кормах»

Show simple item record

dc.contributor.author Коб'яков, Сергій
dc.date.accessioned 2021-06-14T08:33:05Z
dc.date.available 2021-06-14T08:33:05Z
dc.date.issued 2021-04-15
dc.identifier.citation Коб’яков С.М. Опорний конспект лекцій з навчальної дисципліни «Аналіз ризиків у харчових продуктах і кормах» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання. Спеціальність: 181 «Харчові технології». Освітньо-професійна програма «Харчові технології». Факультет: біолого-технологічний. НМВ ХДАЕУ, 2021. 62 с. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6452
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсон: ХДАЕУ, кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Опорний конспект лекцій з дисципліни «Аналіз ризиків у харчових продуктах і кормах» ru
dc.type Other ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account