Навчальні матеріали: Recent submissions

  • Аверчев, О. В.; Дзюндзя, О. В.; Новікова, Н. В. (Херсонський державний аграрно-економічний університет, 2021)
    Збірник рецептур страв з круп’яних культур оздоровчого призначення розроблений спеціалістами Херсонського державного аграрно-економічного університету спільно з науковими та практичними працівниками ресторанного господарства, ...
  • Корнієнко, Володимир Олександрович; Kornienko, Volodymyr Oleksandrovych (ХДАЕУ, 2021-11-15)
    Наведено загальну методику вивчення продукційних можливостей риб
  • Корнієнко, Володимир Олександрович; Kornienko, Volodymyr Oleksandrovych (ХДАЕУ, 2020-03-26)
    Вивчення живлення риб є одним із важливих етапів в ланцюзі іхтіологічних досліджень. Особливу увагу цим питанням приділяють розглядаючи нові види риб, проводячи оцінку нових водойм і акваторій в процесі промислової розвідки. ...
  • Варнавська, Інна; Черемісін, Олександр (Херсонський державний аграрно-економічний університет, 2021)
    Матеріали навчально-методичного посібника призначені для підготовки із навчальної дисципліни «Політологія». Розраховані для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня денної і заочної форм навчання аграрного ...
  • Шалар, Олег (Херсон: ПП Вишемирський В.С., 2015)
    У навчально-методичному посібнику міститься матеріал для закріплення знань студентів факультету фізичного виховання та спорту за напрямком підготовки «Фізичне виховання*» з педагогіки фізичного виховання, а також ...
  • Шалар, Олег (Херсон: ПП Вишемирський В.С., 2015)
    У навчально-методичному посібнику міститься матеріал для закріплення знань студентів факультету фізичного виховання та спорту за напрямком підготовки «Спорт» з психології спорту, а також формування практичних навичок ...
  • Шалар, Олег (Херсон: ПП Вишемирський В.С., 2014)
    У навчально-методичному посібнику міститься матеріал для закріплення знань студентів факультету фізичного виховання та спорту за напрямком підготовки «Спорт» з педагогіки та педагогіки спорту, а також формування ...
  • Шалар, Олег (Херсон: ПП Вишемирський В.С., 2014)
    У навчально-методичному посібнику міститься матеріал для закріплення знань студентів факультету фізичного виховання та спорту за напрямком підготовки «Фізичне виховання*» з психології фізичного виховання, а також ...
  • Шалар, Олег; Жосан, Ігор; Стрикаленко, Євген (Херсон: ПП Вишемирський В.С., 2019)
    Головне завдання практикуму допомогти студенту знайти зв’язок теорії з практикою, щоб надати викладанню фізичного виховання прикладного характеру. Зміст практикуму визначає авторська програма з методики викладання ...
  • Шалар, Олег; Стрикаленко, Євген; Андрєєва, Регіна; Коваль, Вікторія; Кільніцький, Олександр; Кольцова, Ольга; Маляренко, Ірина (Херсон: ПП Вишемирський В.С., 2019)
    Практична підготовка є обов’язковим компонентом освітньо-професійних програм зі спеціальностей 014 Середня освіта (Фізична культура), 017 Фізична культура і спорт та є невід’ємною складовою професійної підготовки ...
  • Шалар, Олег; Стрикаленко, Євген; Андрєєва, Регіна; Жосан, Ігор; Кільніцький, Олександр (Херсон: ПП Вишемирський В.С., 2019)
    При підготовці до написання курсових робіт більшість студентів відчувають достатньо великі утруднення. Це обумовлено складністю самої дисципліни та непідготовленістю студентів до сприйняття навчального матеріалу. ...
  • Шалар, Олег; Рогачов, Юрій; Кащишен, Олександр (Миколаївський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти, 2016)
    У навчальному посібнику міститься матеріал для закріплення знань, умінь та навичок із баскетболу для учнів 5–11 класів загальноосвітніх навчальних закладів. Посібник призначений для студентів, учителів фізичної ...
  • Сидякіна, О. В.; Іванів, М. О. (ОЛДІ-ПЛЮС, 2021-05)
    Навчальний посібник підготовлено відповідно до програми навчальної дисципліни «Ґрунтознавство з основами геології» для здобувачів вищої освіти агрономічних спеціальностей. Матеріали посібника спрямовані на формування у ...
  • Грановська, Вікторія; Крикунова, Вікторія; Морозова, Олена; Кацемір, Яна; Бойко, Вікторія; Дуга, Вікторія (Херсонський державний аграрно-економічний університет, 2020)
    У навчальному посібнику висвітлено програмний контент з теорії і практики економіки туризму. Розглядаються основні аспекти економіки туризму на макро-, мезо- і мікрорівні. Викладаються основні поняття і концепції економічної ...
  • Lebid, Olga; Dashevs`ka, Larisa; Papakina, Nataliia; Лебідь, Ольга; Дашевська, Лариса; Папакіна, Наталія (LAP LAMBERT Academic Publishing, 2019)
    The central focus of this book is to provide general information about anatomy and physiology of animals and cardiovascular system. It also gives the opportunity to students to improve and check knowledge doing achievement ...
  • Папакіна, Наталія; Повод, Микола; Нежлукченко, Тетяна; Барановський, Дмитро; Гиль, Михайло; Халак, Віктор (Херсон: Олді-плюс, 2015-09)
    Матеріал практикуму викладено відповідно до типової програми з дисципліни "Генетика з біометрією" . Наводиться матеріал для лабораторних занять з матеріальних основ спадковості закономірностей успадкувань генів, прикладних ...
  • Мухіна, Ірина (Херсонський державний аграрно-економічний університет, 2021)
    Мета даних методичних вказівок – самостійне опанування та закріплення отриманих студентами знань, вмінь та практичних навичок щодо методології та інструментарію стратегічного балансу (SWOT-аналізу) з дисципліни «Стратегія ...
  • Мухіна, Ірина (Херсонський державний аграрно-економічний університет, 2021)
    Мета даних тестових завдань – самоперевірка, контроль та закріплення отриманих студентами знань, вмінь та практичних навичок щодо методології та інструментарію з дисципліни «Економіка кооперативного сектору». Методичні ...
  • Кутіщев, Павло; Шерман, Ісаак; Хижняк, М.І.; Кражан, С.А. (Херсонський державний аграрно-економічний університет, 2021)
    У підручнику наведено інформацію про кормові ресурси, кормову базу риб і методи її вивчення, живлення та оцінку живлення риб, культивування живих кормів у виробничих умовах, хімічний склад та харчову цінність рослинних та ...
  • Коб'яков, Сергій (Херсон: ХДАЕУ, кафедра інженерії харчового виробництва, 2021-04-15)