Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Грановська, В. Г. | |
dc.contributor.author | Бойко, Вікторія Олександрівна | |
dc.date.accessioned | 2020-11-04T12:21:53Z | |
dc.date.available | 2020-11-04T12:21:53Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.citation | Грановська В.Г., Бойко В.О. Методичні рекомендації для практичних занять з дисципліни «Конкурентоспроможність підприємства» для здобувачів другого (магістерського) рівня спеціальності 015 Професійна освіта (Економіка). Херсон: ДВНЗ «ХДАУ», 2019. 36 с. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4610 | |
dc.description.abstract | Основними завданнями дисципліни є вивчення теорії, вітчизняного і світового досвіду оцінювання та управління конкурентоспроможністю підприємства. Програма включає загальні компетентності (ключові навички), якими повинен володіти випускник другого циклу: здатність до пошуку, оброблення й аналізу інформації з різних джерел; здатність мотивувати людей та рухатися до спільної мети. Згідно з вимогами освітньо-професійної програми здобувачі вищої освіти повинні: знати: - використовувати сучасні інформаційні технології та економіко-математичні методи і моделі для рішення експериментальних і практичних завдань, економічного управління діяльністю підприємства, дослідження економічних і соціальних процесів; - застосовувати у викладацькій діяльності наукові підходи до формування та обґрунтування ефективних стратегій в економіці; - реалізувати управлінські рішення щодо забезпечення конкурентоспроможності в економіці. уміти: - використовувати економічні результати у професійній діяльності; - вибирати і використовувати необхідний науковий, методичний і аналітичний інструментарій у педагогічній та економічній діяльності; - формулювати нові гіпотези та наукові задачі в сфері економіки, вибирати належні напрями і відповідні методи для їх розвитку на основі наявного ресурсного потенціалу; - обґрунтовувати ідеї та обирати інноваційні рішення, програмне забезпечення та інструменти у соціально-економічній та освітній діяльності; - знати принципи управління персоналом та ресурсами, основні підходи до прийняття рішень й упровадження сучасних систем освіти у професійній діяльності відповідно до спеціалізації в умовах глобалізаційних процесів. | ru |
dc.publisher | ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» | ru |
dc.subject | конкурентоспроможність | ru |
dc.subject | Кафедра економіки та фінансів | ru |
dc.title | Методичні рекомендації для практичних занять з дисципліни «Конкурентоспроможність підприємства» для здобувачів другого (магістерського) рівня спеціальності 015 Професійна освіта (Економіка) | ru |
dc.type | Other | ru |