dc.contributor.author |
Грановська, В. Г. |
|
dc.contributor.author |
Бойко, Вікторія Олександрівна |
|
dc.date.accessioned |
2020-11-04T12:21:53Z |
|
dc.date.available |
2020-11-04T12:21:53Z |
|
dc.date.issued |
2019 |
|
dc.identifier.citation |
Грановська В.Г., Бойко В.О. Методичні рекомендації для практичних занять з дисципліни «Конкурентоспроможність підприємства» для здобувачів другого (магістерського) рівня спеціальності 015 Професійна освіта (Економіка). Херсон: ДВНЗ «ХДАУ», 2019. 36 с. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/4610 |
|
dc.description.abstract |
Основними завданнями дисципліни є вивчення теорії, вітчизняного і світового досвіду оцінювання та управління конкурентоспроможністю підприємства.
Програма включає загальні компетентності (ключові навички), якими повинен володіти випускник другого циклу: здатність до пошуку, оброблення й аналізу інформації з різних джерел; здатність мотивувати людей та рухатися до спільної мети.
Згідно з вимогами освітньо-професійної програми здобувачі вищої освіти повинні:
знати:
- використовувати сучасні інформаційні технології та економіко-математичні методи і моделі для рішення експериментальних і практичних завдань, економічного управління діяльністю підприємства, дослідження економічних і соціальних процесів;
- застосовувати у викладацькій діяльності наукові підходи до формування та обґрунтування ефективних стратегій в економіці;
- реалізувати управлінські рішення щодо забезпечення конкурентоспроможності в економіці.
уміти:
- використовувати економічні результати у професійній діяльності;
- вибирати і використовувати необхідний науковий, методичний і аналітичний інструментарій у педагогічній та економічній діяльності;
- формулювати нові гіпотези та наукові задачі в сфері економіки, вибирати належні напрями і відповідні методи для їх розвитку на основі наявного ресурсного потенціалу;
- обґрунтовувати ідеї та обирати інноваційні рішення, програмне забезпечення та інструменти у соціально-економічній та освітній діяльності;
- знати принципи управління персоналом та ресурсами, основні підходи до прийняття рішень й упровадження сучасних систем освіти у професійній діяльності відповідно до спеціалізації в умовах глобалізаційних процесів. |
ru |
dc.publisher |
ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» |
ru |
dc.subject |
конкурентоспроможність |
ru |
dc.subject |
Кафедра економіки та фінансів |
ru |
dc.title |
Методичні рекомендації для практичних занять з дисципліни
«Конкурентоспроможність підприємства» для здобувачів другого
(магістерського) рівня спеціальності 015 Професійна освіта (Економіка) |
ru |
dc.type |
Other |
ru |