DSpace Repository

Методичні вказівки до виконання самостійної роботи з дисципліни «Організація і розвиток власної справи» для здобувачів спеціальностей 015 «Професійна освіта ( Економіка)» та 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» денної та заочної форм навчання

Show simple item record

dc.contributor.author Адвокатова, Надія Олександрівна
dc.contributor.author Ковтун, Валентина Андріївна
dc.date.accessioned 2020-11-04T11:33:20Z
dc.date.available 2020-11-04T11:33:20Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation Адвокатова Н.О., Ковтун В.А. Методичні вказівки до виконання самостійної роботи з дисципліни «Організація і розвиток власної справи» для здобувачів спеціальностей 015 «Професійна освіта ( Економіка)» та 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» денної та заочної форм навчання. Херсон, 2019. 4с. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4605
dc.description.abstract Мета формування теоретичних знань і навичок із раціональної організації виробництва та використання методів підвищення результативності виробничих систем підприємств. Завдання: ознайомлення студентів з теоретичними засадами організації та розвитку власної справи, методичними підходами реалізації та проектування розвитку власної справи; оволодіння практичними навичками обґрунтовувати проектні рішення підготовчої, установчої та організаційної стадії розвитку власної справи; застосування дослідницьких і організаторських здібностей у процесі розроблення організаційних проектів виробництва та реалізації. Спонукати здобувачів здатності до абстрактного мислення, аналізу та синтезу; до пошуку, оброблення й аналізу інформації з різних джерел; спілкуватися з представниками інших професійних груп різного рівня (з експертами з інших галузей знань/видів економічної діяльності); працювати в міжнародному контексті; мотивувати людей та рухатися до спільної мети; розробляти та управляти проектами. У результаті вивчення навчальної дисципліни студент повинен знати: сутність та роль аналізу організації та розвитку власної справи в управлінні підприємством; теоретично-правові основи організації власної справи: види, методи, інформаційне та організаційне забезпечення; особливості та методику проведення техніко-економічного обґрунтування, виробничого, фінансового планів розвитку власної справи, оптимізаційної структури підприємства: організації виробництва продукції, робіт і послуг; попиту, стану ринку та обсягу реалізації продукції (послуг) підприємства; виробничих ресурсів та організаційно-технічного рівня підприємства, витрат на виробництво продукції; вміти: використовувати сучасні інформаційні технології та ресурси у професійній, інноваційній та/або науковій діяльності; діяти з дотриманням етичних норм, цінувати індивідуальне і культурне різноманіття, дотримуватися у професійній діяльності принципів толерантності, діалогу і співробітництва; збирати, обробляти та аналізувати статистичні дані, науково-аналітичні матеріали, необхідні для вирішення комплексних завдань; формулювати нові гіпотези та наукові задачі в сфері економіки, вибирати належні напрями і відповідні методи для їх розвитку на основі наявного ресурсного потенціалу; обґрунтовувати ідеї та обирати інноваційні рішення, програмне забезпечення та інструменти у соціально-економічній та освітній діяльності; оцінювати можливі ризики, соціально-економічні наслідки управлінських рішень; обґрунтувати напрями діяльності та інструменти управління в умовах глобалізації і уміти зв’язати їх з базовими знаннями і теоріями. ru
dc.publisher ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» ru
dc.subject організація і розвиток власної справи ru
dc.subject Кафедра економіки та фінансів ru
dc.title Методичні вказівки до виконання самостійної роботи з дисципліни «Організація і розвиток власної справи» для здобувачів спеціальностей 015 «Професійна освіта ( Економіка)» та 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» денної та заочної форм навчання ru
dc.type Other ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account