Репозиторий Dspace

Методичні рекомендації для проведення лабораторних робіт з навчальної дисципліни "Експертиза харчових продуктів" для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Ряполова, Ірина
dc.date.accessioned 2020-09-22T10:28:49Z
dc.date.available 2020-09-22T10:28:49Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Ряполова І.О. Методичні рекомендації для проведення лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Експертиза харчових продуктів» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання. Спеціальність: 181 «Харчові технології». Освітньо-професійна програма «Харчові технології». Факультет: біолого-технологічний. НМВ ДВНЗ «ХДАУ», 2020.– 32 с.
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4475
dc.description.abstract У методичних рекомендаціях для проведення лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Експертиза харчових продуктів» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання спеціальності 181 «Харчові технології» визначено мету, зміст, необхідне обладнання, обсяг самостійної роботи яку виконують студенти протягом заняття та контрольні запитання до даної теми. ru
dc.description.abstract У методичних рекомендаціях для проведення лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Експертиза харчових продуктів» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання спеціальності 181 «Харчові технології» визначено мету, зміст, необхідне обладнання, обсяг самостійної роботи яку виконують студенти протягом заняття та контрольні запитання до даної теми.
dc.language.iso other ru
dc.publisher ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» ru
dc.subject фізико-хімічний аналіз продуктів харчування
dc.subject ветеринарно-санітарна експертиза
dc.subject експертиза продуктів харчування ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Методичні рекомендації для проведення лабораторних робіт з навчальної дисципліни "Експертиза харчових продуктів" для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись