dc.contributor.author |
Ряполова, Ірина |
|
dc.date.accessioned |
2020-09-22T10:28:49Z |
|
dc.date.available |
2020-09-22T10:28:49Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.citation |
Ряполова І.О. Методичні рекомендації для проведення лабораторних робіт з
навчальної дисципліни «Експертиза харчових продуктів» для здобувачів вищої
освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання. Спеціальність: 181
«Харчові технології». Освітньо-професійна програма «Харчові технології».
Факультет: біолого-технологічний. НМВ ДВНЗ «ХДАУ», 2020.– 32 с. |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/4475 |
|
dc.description.abstract |
У методичних рекомендаціях для проведення лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Експертиза харчових продуктів» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання спеціальності 181 «Харчові технології» визначено мету, зміст, необхідне обладнання, обсяг самостійної роботи яку виконують студенти протягом заняття та контрольні запитання до даної теми. |
ru |
dc.description.abstract |
У методичних рекомендаціях для проведення лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Експертиза харчових продуктів» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання спеціальності 181 «Харчові технології» визначено мету, зміст, необхідне обладнання, обсяг самостійної роботи яку виконують студенти протягом заняття та контрольні запитання до даної теми. |
|
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» |
ru |
dc.subject |
фізико-хімічний аналіз продуктів харчування |
|
dc.subject |
ветеринарно-санітарна експертиза |
|
dc.subject |
експертиза продуктів харчування |
ru |
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
ru |
dc.title |
Методичні рекомендації для проведення лабораторних робіт з навчальної дисципліни "Експертиза харчових продуктів" для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання |
ru |