DSpace Repository

Методичні рекомендації щодо виконання курсового проекту з навчальної дисципліни «Технологія води та водопостачання харчових виробництв» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня четвертого року навчання денної форми.

Show simple item record

dc.contributor.author Мєшков, Юрій
dc.date.accessioned 2020-07-02T09:06:05Z
dc.date.available 2020-07-02T09:06:05Z
dc.date.issued 2020-04-28
dc.identifier.citation Мєшков Ю.Є. Методичні рекомендації щодо виконання курсового проекту з навчальної дисципліни «Технологія води та водопостачання харчових виробництв» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня четвертого року навчання денної форми. Спеціальність: 181 «Харчові технології». Освітньо-професійна програма «Харчові технології». Факультет: біолого-технологічний. НМВ ДВНЗ «ХДАУ», 2020.– 43 с. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4347
dc.description.abstract У методичних рекомендаціях щодо виконання курсового проекту з навчальної дисципліни «Технологія води та водопостачання харчових виробництв» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня четвертого року навчання денної форми спеціальності 181 «Харчові технології» визначено мету, зміст, необхідне обладнання, обсяг самостійної роботи яку виконують студенти протягом заняття та контрольні запитання до даної теми. ru
dc.publisher Навчально-методичний відділ Державного вищого навчального закладу «Херсонський державний аграрний університет» ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Методичні рекомендації щодо виконання курсового проекту з навчальної дисципліни «Технологія води та водопостачання харчових виробництв» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня четвертого року навчання денної форми. ru
dc.type Other ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account