dc.contributor.author |
Мєшков, Юрій |
|
dc.date.accessioned |
2020-07-02T09:06:05Z |
|
dc.date.available |
2020-07-02T09:06:05Z |
|
dc.date.issued |
2020-04-28 |
|
dc.identifier.citation |
Мєшков Ю.Є. Методичні рекомендації щодо виконання курсового проекту з навчальної дисципліни «Технологія води та водопостачання харчових виробництв» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня четвертого року навчання денної форми. Спеціальність: 181 «Харчові технології». Освітньо-професійна програма «Харчові технології». Факультет: біолого-технологічний. НМВ ДВНЗ «ХДАУ», 2020.– 43 с. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/4347 |
|
dc.description.abstract |
У методичних рекомендаціях щодо виконання курсового проекту з навчальної дисципліни «Технологія води та водопостачання харчових виробництв» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня четвертого року навчання денної форми спеціальності 181 «Харчові технології» визначено мету, зміст, необхідне обладнання, обсяг самостійної роботи яку виконують студенти протягом заняття та контрольні запитання до даної теми. |
ru |
dc.publisher |
Навчально-методичний відділ Державного вищого навчального закладу «Херсонський державний аграрний університет» |
ru |
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
ru |
dc.title |
Методичні рекомендації щодо виконання курсового проекту з навчальної дисципліни «Технологія води та водопостачання харчових виробництв» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня четвертого року навчання денної форми. |
ru |
dc.type |
Other |
ru |