dc.contributor.author |
Воєвода, Надія |
|
dc.date.accessioned |
2020-07-02T07:16:39Z |
|
dc.date.available |
2020-07-02T07:16:39Z |
|
dc.date.issued |
2020-04-28 |
|
dc.identifier.citation |
Воєвода Н.В. Методичні рекомендації для виконання самостійних робіт з навчальної дисципліни «Основи інспектування харчових продуктів» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання денної та заочної форм. Спеціальність: 181 «Харчові технології». Освітньо-професійна програма «Харчові технології». Факультет: біолого-технологічний. НМВ ДВНЗ «ХДАУ», 2020.– 20 с. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/4343 |
|
dc.description.abstract |
У методичних рекомендаціях для виконання самостіних робіт з навчальної дисципліни «Основи інспектування харчових продуктів» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання денної та заочної форм спеціальності 181 «Харчові технології» визначено план робіт, теоретичний матеріал, завдання для самостійної роботи та контрольні запитання до даної теми. |
ru |
dc.publisher |
Навчально-методичний відділ Державного вищого навчального закладу «Херсонський державний аграрний університет» |
ru |
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
ru |
dc.title |
Методичні рекомендації для виконання самостійних робіт з навчальної дисципліни «Основи інспектування харчових продуктів» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання денної та заочної форм. |
ru |
dc.type |
Other |
ru |